31 Αυγ

41η Ανάβαση Πορταριάς – Ξεχωριστή όπως πάντα

Στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων, σε λιγότερο από ένα μήνα, θα ηχήσουν και πάλι οι ήχοι των αγωνιστικών αυτοκινήτων, χαρίζοντας σε όλους τους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις!

Περισσοτερα
02 Ιουλ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου ¨ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ¨ σύμφωνα με το Άρθρο 24 του Καταστατικού του Σωματείου, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου που θα πραγματοποιηθούν στα Γραφεία της Λέσχης ΘΗΣΕΩΣ 27Α ΒΟΛΟΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 και από ώρα 17:00 έως 21.00.

Περισσοτερα
25 Ιουν

Πρόσκληση Γ.Σ

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου ¨ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΛΟΥ¨ σύμφωνα με το Άρθρο 24 του Καταστατικού του Σωματείου, καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει στα Γραφεία της Λέσχης ΘΗΣΕΩΣ 27Α ΒΟΛΟΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 20:00.

Περισσοτερα
11 Μαϊ

39ο Ράλλυ Κένταυρος ΔΤ1

Από τις ειδικές διαδρομές του Πηλίου το “39ου Ράλλυ Κένταυρος” θα ανοίξει η αυλαία του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου καθώς και των Κυπέλλου Αγώνων Ράλλυ Ασφάλτου και Επάθλου Αγώνων Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος της φετινής χρονιάς.

Περισσοτερα
Σελίδα: 1 από 2
 

  Καλάθι Αγορών

Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο